A könnyűszerkezetes házak rengeteg olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt nem csak tartós, megbízható otthont jelenthetnek a család számra, de egyben kiváló befektetési lehetőséget is nyújtanak. Energiahatékonyak, helytakarékosak, igény esetén könnyű az átalakításuk, rendkívül gyorsan elkészülnek és nagyon barátságos ár jellemzi a kivitelezésüket is.

Az előregyártott elemek, a kisebb munkaerőigény lehetővé teszi, hogy a kivitelezés bőven megfizethető legyen. Akik kifejezetten befektetés céljából tervezik az építkezést, azok számára fontos szempont, hogy az LSH Készházak töredékidő alatt elkészülnek más építkezési technológiákhoz viszonyítva. Sokkal kisebb a kockázata annak, hogy a tervezet költségkeret kevésnek bizonyul, ezt biztosítja Ügyfeleink részére vállalt idő- és árgaranciánk is.

Az LSH Készházak hosszú évek elteltével is értékállók maradnak

 Az LSH Kézházak kivitelezésénél kizárólag olyan magas minőségű, első osztályú alapanyagokat engedünk beépíteni, amelyek garantálják, hogy az ingatlan élettartalma igencsak hosszú legyen. A hosszú élettartamot biztosítja továbbá az alapos tervezés, a precíz, gondos kivitelezés is. Ennek köszönhető, hogy az elkészült házak több évtizeddel később is könnyen tovább értékesíthetőek maradnak.

Egyre többen választják a könnyűszerkezetes házakat

A már felsorakoztatott előnyökön túl fontos szempont, hogy az LSH Készházak nagyon kellemes, fenntartható életteret biztosítanak. Energiahatékonyságuk kiváló a házak megfelelő szigetelésének, a pontos illesztéseknek, a modern kivitelezési technológiának köszönhetően. Ez pedig házvásárlásnál egy igen keresett tulajdonság az egyre növekvő energia árakat figyelembe véve. 

Bővíthetősége, átalakítása sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kedvezőbb áron megvalósítható, mint más háztípusok esetében, így a potenciális vásárlók köre sokkal szélesebb.

Érdemes tervezésnél olyan modern és egyre divatosabb lehetőségeket is figyelembe venni, amelyek kis befektetéssel, mégis nagymértékben növelik a ház értékét. Ilyenek például az elektromos autótöltő, szürkevíz újrahasznosító rendszer vagy olyan okoseszközök beépítése, amelyek még keresettebbé teszik a házat és amelyek mind-mind elérhetőek az LSH Készházak csomagjaiban.

Kép forrása: Canva.com