Építsd karriered az LSH Készházak Zrt-nél! 

Dinamikusan fejlődő cégünk könnyűszerkezetes házak gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. 2019-ben indítottuk el az első teszt gyártást azzal a küldetéssel, hogy olyan lakóépületek gyors kivitelezését tegyük lehetővé, amelyek kiváló minőségűek, tartósak és magas életszínvonalat biztosítanak a lakóknak. Ezt a célt biztosítja, hogy maga az építészeti forma több száz éves múltra visszatekintő technológián alapszik, a munkafolyamatok pedig skálázható és sztenderd gyártási és kivitelezési folyamatokban valósíthatóak meg.

A folyamatos és nagy léptékű technológiai fejlődésünkön túl, amire igazán büszkék vagyunk, hogy sikerült egy olyan csapatot alkotnunk, ahol valódi az összetartás. Nap mint nap közösen teszünk azért, hogy valami igazán nagyszerűt alkossunk!

Alkossunk együtt!

„Minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Eljött az idő, hogy teremts.”

Kattints és jelentkezz pozíciónkra!
Aktuális

Nyitott pozícióink

Termelés-
vezető

Teljes munkaidőben keressük új termelésvezető munkatársunkat! Ha pontos vagy, szeretsz alkotni és csapatban dolgozni, jellemző Rád a precizitás, akkor ez az állás Neked szól!

Részletek és jelentkezés

Készház szárazépítő

LSH Készházak szárazépítése, gipszkartonozása, egyéb befejező munkálatokban való részvél és még sok izgalmas feladat vár ebben a munkakörben!

Részletek és jelentkezés

Homlokzati hőszigetelő

LSH Készházak homlokzati hőszigetelése, színezése, egyéb befejező munkálatokban való részvél és még sok izgalmas feladat vár ebben a munkakörben!

Részletek és jelentkezés

Készház értékesítő

Ha precíz vagy, önálló és proaktív, ha jellemző Rád a precizitás és szeretsz hozzájárulni a napi folyamatok kialakításához, akkor ez az állás Neked szól!

Részletek és jelentkezés

Készház Gyártó

Szerelési feladatok, szárazépítés, szigetelési munkákban való részvétel, különböző méretre vágási feladatok várnak Rád ebben a munkakörben.

Részletek és jelentkezés

Kivitelező Partner

Nyitott, megbízható és a digitális világban jól tájékozódott partnereket keresünk, akik nem az itthoni építőipar szürke zónájában mozognak!

Részletek és jelentkezés
Nézz körbe!

Tegyél egy kört irodánkban!

3D ingatlanséta irodánkban
Martonvásári gyárunk

Itt készülnek a Készházak!

Megmutatjuk gyárunkat!

Miért olyan jó nálunk dolgozni?

“Imádom a kihívásokat és az új technológiák bevezetését, amit ez a pozíció lehetővé tesz számomra. Mindig van lehetőségem fejlődni és új dolgokat tanulni.”

Bakos Dániel, Digital Engineer

 

“Szeretek az értékesítői csapat élén állni, ahol közvetlen hatással lehetek a vállalat sikerére, és láthatom, hogyan viszik tovább a csapat tagjai az általam megfogalmazott stratégiákat.”

Magyar Mihály, Értékesítési Vezető

“Házak, kerti kisházak, kerti termékek és szaunák értékesítésével foglalkozom, ami pontosan illeszkedik a szenvedélyemhez. Büszke vagyok arra, hogy segíthetem ügyfeleinket álmaik otthonának megvalósításában.”

Imre Petra, LSH Készház Szakértő

“Az a lehetőség, hogy közvetlenül részt vehetek a vállalat jövőjének formálásában, rendkívül motivál. Szeretem az összképet és a stratégiai döntéshozatalban való aktív szerepet.”

Pálóczi Zoltán, Stratégiai Vezető

“A kreativitásom teljes mértékben kamatoztatható ebben a munkakörben, és élvezem, hogy változatos projekteken dolgozhatok, amelyek valódi eredménnyel járnak a cég számára.”

Árendás András, Marketing

“A műhelyvezetőként fontosnak tartom a felelősséget és a csapatom iránti büszkeséget, amikor együtt dolgozunk és közösen érünk el sikereket.”

Imre Mihály, Műhelyvezető

“Az operatív vezetés során minden nap új kihívásokkal kell szembenéznem, amelyek fejlesztik a problémamegoldó képességeimet. 35 év tapasztalt után is minden nap tanulok valamit”

Sebestyén Ferenc, Operatív Vezető

“Mint projektvezető, élvezem, hogy a projekt minden fázisát a kezdetektől a befejezésig irányíthatom. Szeretem a csapatépítést és a közös célokban való együttműködést.”

Natovicz András, Project Manager

“Mint back office munkatárs, élvezem a csapatmunkát és a különböző osztályok közötti együttműködést, ami nélkülözhetetlen a cég tökéletes működéséhez. Szeretem, hogy a munkám során támogathatom a kollégáim és hozzájárulhatok a vállalat sikeréhez.”

Virág Bettina, Back Office