Napjainkban főképp azért egyre népszerűbbek a lapra szerelt házak a fiatalok körében, mert megfizethetők, tartósak, környezetbarátok és kiemelkedően rugalmas a megtervezésük.

Ezúttal néhány alap érvet hoztunk, ami miatt sok fiatal felnőtt dönt e mellett az építkezési forma mellett.

1. Megfizethetőség

Más ingatlanok bekerülési árához képest ezek a házak jelentősen kevesebbe kerülnek. Kedvező ez azoknak a fiataloknak, akiknek szűkös a költségvetésük, különösen abban az időszakban, amikor elkezdenek dolgozni.

Lényegesen költséghatékonyabb a moduláris házak fenntartása is. A rendszeres karbantartás és javítás költsége csak töredéke a nagyobb, hagyományos építésű házakénak.

2. Tökéletes befektetés

Az albérlet fizetése helyett hosszú távú érték teremthető egy moduláris ház építésével. A jelenlegi árviszonyok között biztos, hogy később magasabb áron lehet majd tovább értékesíteni a bekerülési árhoz képest.

3. Tartósság

A moduláris házak ugyanolyan stabilak és biztonságosak, mint bármely másik hagyományos építésű ház. A gyártási és összeszerelési folyamat során szigorú szabványokat tartanak be annak érdekében, hogy a ház építése megfelelő legyen, ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Sőt, mivel a házak egy része szó szerint gyártósoron készül, így annál precízebben aligha lehetne kivitelezni az építkezés helyszínén.

4. Környezetbarát

A moduláris házak a környezettudatosság figyelembevételével épülnek. Az építés során sokkal kevesebb építési hulladék keletkezik, ezáltal nem terheljük a szemétlerakók kapacitását és nem szennyezzük a környezetünket. Ráadásul az energiatakarékos gyártású otthonok akár 55 százalékkal kevesebb energiát fogyaszthatnak, ezáltal nem csak a környezetünkért teszünk, hanem jelentősen csökken az energiaszámláink összege is.

5. Rugalmasság a tervezésben

A fiatalok szeretik az esztétikus kivitelezésű otthonokat. Nagyon nagy előny, hogy lehetőségük van a moduláris házak tervezésében alkotóan részt venni. Többek között a tornácok, teraszok, garázsok, vagy a boltíves mennyezetek kialakítása során az egyéni elképzeléseiket valósíthatják meg. A hagyományos építésű házakhoz hasonlóan például keményfa padló, rozsdamentes acél készülékek vagy gránit munkalapok építhetők a házba. A lehetőségek a tervezésben végtelenek, mindez megvalósítható a szokásos költségek töredékéért.

Ha moduláris házat keresel, fordulj hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre! Egyszerű és gyors ügyintézést kínálunk a tervezéstől a kivitelezésig.