Leírás

A SUNCUBE SZAUNA EGY STÍLUSOSAN KIALAKÍTOTT, HAT SZEMÉLYES FINN SZAUNA, AMELY TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A KLASSZIKUS ÉS A MODERN KÖRNYEZETHEZ. A SUNCUBE SZAUNA POZITÍV HATÁSSAL VAN A SZERVEZETEDRE, SEGÍT A MÉREGTELENÍTÉSBEN, VALAMINT ELLAZÍTJA TESTEDET ÉS AZ ELMÉDET. A SUNCUBE SZAUNA TÖKÉLETES MÓDJA ANNAK, HOGY KIÜRÍTSD A SZERVEZETEDBEN ÖSSZEGYŰLT KÜLÖNFÉLE MÉREGANYAGOKAT.

A SUNCUBE SZAUNÁT A CARLEX DESIGN STÚDIÓ TERVEZTE. A TEHETSÉGES TERVEZŐKBŐL ÁLLÓ CSAPAT CÉLJA EGY HANGULATOS ÉS PRÉMIUM SZAUNA MEGALKOTÁSA VOLT, AMELY MODERN KÜLSŐVEL ÉS HANGULATOS BELSŐVEL RENDELKEZIK, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A TERMÉSZETES KÖRNYEZETHEZ.

A SUNCUBE SZAUNÁK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS MINDEN VISZONTAGSÁGNAK ELLENÁLLÓ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLNEK, MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN KÜLTÉREN IS HASZNÁLHATÓAK. A SUNCUBE SZAUNA EGY SOR MODULÁRIS ELEMBŐL ÁLL ÖSSZE, ÍGY AZ ÖSSZESZERELÉSE EGYSZERŰ ÉS GYORS. A VÁZAT SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ SZERKEZETI GERENDÁK ADJÁK.

MINDEN SZERKEZETI ÉS DEKOR ELEMET DIGITÁLIS CNC GÉPEKKEL GYÁRTJUK, AMI GARANTÁLJA A PONTOSSÁGOT, A TARTÓSSÁGOT ÉS A MEGFELELŐ STABILITÁST MIND A SZÁLLÍTÁS, MIND A SZAUNAHASZNÁLAT SORÁN. A TETŐ LINE-X® BEVONATTAL VAN ELLÁTVA, AMELY MEGVÉDI A FABURKOLATOT AZ IDŐJÁRÁSI HATÁSOKTÓL.

A SUNCUBE SZAUNA BELSEJE NORVÉG LUCFENYŐBŐL KÉSZÜLT. A KÉT KÉNYELMES PAD ABACHI FÁBÓL KÉSZÜLT, AMELYEK NAGYON ALACSONY HŐVEZETŐ KÉPESSÉGGEL RENDELKEZNEK. AZ ELEKTROMOS FŰTÉS TÖKÉLETES KÉNYELMET ÉS TÖKÉLETES HŐMÉRSÉKLETET BIZTOSÍT. A SUNCUBE SZAUNA EDZETT ÜVEGEZÉSSEL, ÁSVÁNYGYAPOT FALSZIGETELÉSSEL, PADLÓSZIGETELÉSSEL ÉS SZELLŐZŐRENDSZERREL IS RENDELKEZIK. A HÁTTÁMLA MÖGÖTT ELHELYEZETT HANGULATFÉNY LED-LÁMPÁK AZONNAL NYUGODT HANGULATOT NYÚJTANAK.

MÉRETEK

– Szélesség: 225 cm
– Magasság: 237 cm
– Mélység: 227 cm
– Súly: 846-916 kg
– Szükséges feszültség: 400 V
– Suncube űrtartalma: 8 m 3

TULAJDONSÁGOK

– Lucfenyőből készült prémium burkolat
– Biztonsági üveg ajtó
– Ásványgyapot szigetelés
– Speciális Line-X tetőbevonattal
– Zárható ajtó

Beépített Huum Hive Mini 9 kW kályha

Ár: 5.990.000 Ft

Az ár a komplett szaunát és minden szükséges kiegészítőt tartalmaz. Pest és Fejér megyei díjmentes házhozszállítással, további régiók egyedi ár alapján.

A szállítás és beüzemelés árairól megrendelés előtt kérjük érdeklődjön, mivel távolságfüggő!