LSH Garden Box KID magaságyás

20490 Ft

Jelezni szeretnénk, hogy a magaságyások természetes fából készülnek, így a fa anyagából eredendően egyenetlenségek lehetnek.

A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a  magaságyást az átvétel után azonnal vegye ki a csomagolásból, a penészedés elkerülése végett.
Ez feltétele a garanciának.

Jellemzők:

  • Anyaga: natúr gyalult fenyőfa
  • Könnyen összeszerelhető
  • Mérete: 70 x 39 x 40 cm

Gyártási idő: a megrendeléstől számított 4-6 munkanapon belül

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: LSH_GB_KID Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A magaságyások tökéletes megoldások a teraszon, kertben, erkélyen vagy verandán való zöldségek, fűszerek vagy virágok termesztésére.
Rendkívül szilárd fenyőfából készült a virágágyás, strapabíró és időtálló.

Összeszerelése gyors és egyszerű.

Jelezni szeretnénk, hogy a magaságyások természetes fából készülnek, így a fa anyagából eredendően egyenetlenségek lehetnek.

Felületkezelést nem vállalunk, nincs rá választási opció.

A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.

A lapraszerelt állapot azt jelenti, hogy a termékeket előre gyártott, de szétszedett formában szállítjuk. Ezek a komponensek úgy vannak megtervezve, hogy a vevők maguk is össze tudják állítani a megrendelt terméket. Lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy aktívan részt vegyenek saját otthonuk vagy kertjük alakításában, szebbé tételében.

Az elemek méretre vannak vágva, a lyukakat előfúrtuk, az összeszereléshez szükséges kötő elemet és csavart a csomag tartalmazza.

——————————————————————————————————————————————–

Hogyan készítsd el a saját magaságyásodat: Egyszerű lépésről-lépésre útmutató

Szóval, gondolkodsz egy saját magaságyás kialakításán? Ez remek ötlet! A magaságyások nem csak csodásan néznek ki a kertben, de segítenek abban is, hogy a növényeid a lehető legjobban fejlődjenek.

  1. Helyválasztás: Először is, nézz körül a kertedben, és válaszd ki a legnaposabb helyet a magaságyásod számára. Mielőtt azonban hozzáfognál a rétegek kialakításához, helyezz el egy szövet vagy újságpapír réteget az alján, hogy megakadályozd a gyomok növekedését.
  2. Drainázs réteg: Az első réteg a drainázs réteg. Ide tegyél 5-10 cm kavicsot vagy apró kőzetet. Ez segít a víz elvezetésében, és megakadályozza, hogy a föld túl nedves legyen.
  3. Zöld hulladék: Következőként kerüljön sor a zöld hulladékra. Ide fűnyesedéket vagy konyhai zöldség- és gyümölcs hulladékot tehetünk. Ezek a természetes anyagok segítenek növelni a talajban lévő tápanyagokat.
  4. Komposzt: A következő réteg a komposzt vagy trágya. Ez még több tápanyagot biztosít a növényeid számára.
  5. Talaj: A tetejére kerüljön a minőségi talaj. Lehet kerti talaj, virágföld vagy komposzt és talaj keveréke. Ez a réteg segít a növényeid gyökereinek abban, hogy könnyedén terjedjenek és erősödjenek.
  6. Ültetés: És végül, itt az ideje az ültetésnek. Győződj meg róla, hogy elég helyet hagysz a növények között a fejlődéshez, és figyelembe veszed a növények sajátos igényeit.

Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt számodra! Ne feledd, hogy ezek az irányelvek általánosak, a pontos rétegezési stratégia és a talajtípusok változhatnak a növényeid igényei szerint.

Sok szerencsét a kertészkedéshez!

Az alábbi linkre kattintva letölthető a magaságyás összeszerelési útmutatója.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LSH Garden Box KID magaságyás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím