Leírás

Általános tájékoztató pergoláinkról, kocsibeállóinkról, kerti kiülőinkről.

Üdvözöljük honlapunkon! Örömmel mutatjuk be pergola, kocsibeálló, kerti kiülő termékkínálatunkat, melyet a legmagasabb minőségű BSH impregnált, gyalult fenyő alapanyagokból készítünk, ami biztosítja a tartósságot és az ellenállóképességet az időjárás viszontagságaival szemben. A pergolák nemcsak esztétikus kiegészítői kertjének, de funkcionális megoldást is nyújtanak a kültéri pihenésre és szórakozásra.

Miért a fenyő?

Fenyőt használunk alapanyagként, mert ellenálló, tartós és könnyen dolgozható fafajta. Az impregnált, gyalult fenyő nem csak a természetes szépségét hozza el a kertjébe, de a pergoláinknak, kocsibeállóinknak, kerti kiülőinknek hosszú élettartamot is garantál.

BSH:

A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és ráadásul még az esztétikus megjelenés is fontos.
Csekély súly és kis keresztmetszetek mellett nagy fesztávok (akár 100m is) elérhetők vele.

A lucfenyő réteg-ragasztott tartó kizárólag minőségi lamellákból készül és DIN 1052:2008 szabvány GL24 és GL 28 szilárdsági osztályai szerint osztályozzák.
Nincs súlyveszteség, mivel a lamellákat max. 12% nedvességtartalommal használják fel.
Stabil formája a többrétegű szerkezetnek, ill. a 40 mm-es szabványos lamella vastagságnak köszönhető.

A ragasztás engedélyezett, ökológiailag is környezetbarát melamin gyantával történik (áttetsző enyvfúga).
A réteg-ragasztott tartó felülete mérettartóra gyalult és éltört (fózolt).
A fa rendkívül alacsony nedvességtartalmának köszönhetően általában mellőzhető a vegyszeres favédelem, és a repedésképződés szinte kizárt.
Nem csak esztétikus a megjelenése, de kedvezően befolyásolja a helység klímáját is, továbbá tűzvédelmi szempotból is kedvező az alkalmazása, mivel az acél- illetve betonszerkezetekkel ellentétben jobb a tűzállósága, az égés során tovább megtartja teherhordó képességét (egyenletesebb és számítható a beégési ideje).
Akár különleges (pl. íves, hullámos) szerkezeti elemek is kialakíthatóak, ami egyedűlállóvá teszi a BSH-t az építészet területén.

Karbantartás

Pergoláink, kocsibeállóink, kerti kiülőink karbantartása egyszerű és költséghatékony. Az impregnálás révén az alapanyag időjárásállóvá válik, azonban évente ajánlott egy általános tisztítás és felületi kezelés a tartósság megőrzése érdekében.

Önálló építés vagy szakember?

Pergoláinkat, kocsibeállóinkat, kerti kiülőinket úgy terveztük, hogy az építésük ne igényeljen különösebb szakértelmet. Alapvető szerszámokkal és a mellékelt útmutatóval Ön is könnyedén összeállíthatja saját pergoláját, kocsibeállóját, kerti kiülőjét. Ha azonban inkább szakemberekre bízná a feladatot, cégünk vállalja a pergolák helyszíni építését is.

Helyszíni összeszerelés:

Pergoláink, kocsibeállóink, kerti kiülőink helyszíni összeszerelését is vállaljuk, ennek átlag költsége mérettől függően 300.000-500.000 Ft, de ez minden esetben egyedi díjszámítást igényel.

Kapcsolat

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, ha további kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, vagy ha egyedi igényekkel fordulna hozzánk. Cégünk elkötelezett abban, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa.

Szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a tökéletes pergolát kertje számára!

A kocsibeálló jellemzői:

  • Anyag típusa: BSH fenyő + lambéria
  • Tető fedés: polikarbonát
  • Eresz: kúpelem, oromszegély
  • Méretek: 2.5 m széles, 5 m hosszú, magasság alatta 230-250 cm
  • Méretre gyártott elemek: mind
  • Szerelési útmutató: igen
  • Kötések típusai: csapolás / mérnöki kötések (csavarok, szeglemezek)
  • Az ár alapozást, talajcsavaros, oszloptartós rögzítést nem tartalmaz, igény esetén ezekre egyedi árazást tudunk biztosítani