Kész családiházak mellé sokszor felmerül az igény a melléképületekre. Akár tárolóra, akár garázsra vagy szerelőműhelyre van szükség, az LSH Készház elemeiből bármilyen szükséges épület felépíthető.

Tárolók egyszerűen, gyorsan

Különösen nyári időszakban sok időt töltünk az udvaron, kertben, a kellemes családi, baráti összejöveteleinket is itt tartjuk. Manapság divatosak a kerti grillezők, kemencék, amelyeket többnyire fedett helyen kell elhelyezni, és akkor már praktikus helytakarékosan ugyanazon a helyen tárolni az asztalokat, székeket is. A kerti partik is általában tető alatt zajlanak. Ezeknek az épületeknek a felépítésére kiválóan alkalmasak az LSH készház elemek.

Az udvari rend kialakításához szinte nélkülözhetetlen a kerti tároló kialakítása. Zárt helyen szükséges tárolni a szerszámokat, fűnyírót, egyéb kertmegmunkáló gépeket. A szerszámok is rendszerezhetőek ebben az épületben.

Ha fával fűtesz, meg kell oldani a tűzifa tárolását is. A fatárolónak fedettnek kell lennie, az LSH elemekből ez is könnyedén felépíthető.

Nagyon fontos melléképület a garázs

Nem minden esetben van arra lehetőség, hogy a lakóház szuterénjében lehessen parkolni, de ma már egyáltalán nem ritka, hogy a családban több autó van, amelye(ke)t szintén jó fedél alatt tudni.

Erre jól használhatók az LSH készház elemek. Arra is van mód, hogy fűthető garázst építsünk gyorsan, könnyedén, mivel napjainkban számos szigetelőanyag közül lehet választani, amelyek segítségével a garázs temperálását viszonylag kis költséggel meg lehet oldani. Mennyivel kellemesebb egy fűtött garázsban tartott autóba beszállni a téli hónapokban, mint egy áthűlt, befagyott ablakú autót felmelegíteni a reggeli induláskor, arról nem beszélve, hogy az autó élettartamát is meg lehet vele növelni! Ugyanígy a nyári hőség sem tesz jót az autónknak, a garázs erre is megoldást jelenthet.

Egyéb gyors, strapabíró épületek

Ha megfordult a fejedben a vendégház gondolata vagy szeretnél egy kis játszóházat a gyerekeknek, akkor szintén érdemes körbenézni a kerti megoldásaink között ide kattintva!

Ha pedig háziállatot tartasz, a lehető legegyszerűbben elkészíthető a szükséges beálló vagy akár a fűtött kutyaház az LSH Készházak segítségével. Ezek az időtálló építmények hamar elkészülnek és hosszú évtizedeken keresztül jelentik majd az otthonod részét!

Ha házépítés előtt állsz, akkor a lakóház épületének megtervezésekor a melléképületeket is fontos számba venni, ezáltal sok idő és pénz spórolható. Egyrészt rengeteg szállítási költség takarítható meg, ha egyszerre szállítják ki a fő és a melléképületek anyagát, másrészt a párhuzamos kivitelezéssel is sok idő nyerhető.

2022.11.28.