Szerinted lehetetlen 2022-ben saját kertes házat vásárolni, építeni önerőből? Sokszor gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy saját otthon, egy szép kertesház, sőt tovább megyek, egy mesés tóparti családiház vagy egy megfizethetetlen környéken lévő ingatlan? Esetleg családot szeretnél alapítani, de nem szeretnéd, hogy a gyermekeid a belváros szívében nőljenek fel, hanem szeretnéd közösen kiélvezni velük egy saját kert örömét? Szerinted lehetetlen a mai ingatlan árak mellett ezeket az álmokat megvalósítani anélkül, hogy nem adósodnál el? Mindez pedig lehetséges, méghozzá anélkül, hogy kompromisszumokat kötnél az álmaidról való lemondással. A titok nyitja az LSH Készház.

Kiábrándító telek és ingatlanárak

Elmondhatjuk, hogy a 2022-es év sem váltotta be várakozásaink, pedig sokan bíztunk a nagy “ingatlanpiaci bedőlésben”, hiszen az árak egy egyedülálló fiatalnak vagy családosoknak, időseknek már most megfizethetetlenek, anélkül, hogy el ne adósodnánk. Egyelőre úgy néz ki a nagy ingatlanpiaci összeroppanás elmarad, sőt napról-napra kapjuk a híreket arról, hogy az ingatlan- és telekárak soha nem látott magasságba szárnyalnak, sorra jelennek meg a hírek az elszállt ingatlanpiaci árakról. Statisztikák szerint 2010-2021 között Magyarország volt az Európai Unióban a második tagország, ahol a legnagyobb drágulás (118%) ment végbe az ingatlan piaci árak tekintetében, míg az albérleti árak eddig 46%-os drágulást tudhatnak maguk mögött. Hogyan tovább? Hova tovább? Lépnél, de nem tudsz 50-60 milliót előteremteni? Akkor megnyugtatlak, van megoldás, a helyzet nem olyan kilátástalan, mint elsőre tűnik!

LSH Készház – a megoldás kulcsa

Költöznél, de nem szeretnéd fizetésedből még a törlesztőrészleteket is fizetni vagy megtakarításod inkább gyermekeidre fordítanád, akkor a tökéletes választás számodra a moduláris ház.

A moduláris ház a jövő építési megoldása, hiszen gyors, megfizethető és később is lehetőség van az egyszerű bővíthetőségre. A ház a Te elképzelésed alapján készül javarészt előre gyártott elemekből, így gyorsan felépíthető, könnyűszerkezetes készház. A legjobb az egészben, hogy az építkezés teljes költsége előre kiszámítható, nincsenek rejtett és váratlanul felbukkanó kiadások. A gyártási idő jóval rövidebb, mint egy téglaház esetében és lényegében bármilyen ház kialakítható belőle, lehet lapostetős, emeletes, többszobás, csak fantáziád szab határt neki.

Egy valóban megtérülő befektetés

Míg mások évekig építkeznek és az építkezés folyamán sokszor a semmiből felmerülő problémák csak halmozódnak, nőnek a kiadások, ezalatt az LSH Készház tulajdonosok saját udvarukról élvezhetik a gondtalanságot. Ha pedig ez a telek olyan frekventált helyen található, amelynek az évek folyamán is biztosan tovább fog nőni az értéke, máris tökéletes befektetéssé vált a döntés a moduláris ház mellett és álmaidról sem kellett lemondani hozzá.

2022.09.04.