LSH KÉSZHÁZ ALAPRAJZ TERVEZÉS MEGRENDELÉS

Amennyiben nem rendelkezik még pontos elképzeléssel, hogy milyen stílusú, nagyságú házat szeretne, hol legyenek a helyiségek, mit hogyan rendezzen be, milyen burkolatokat és hol alkalmazzon, hol legyen a világítás, konnektor, stb úgy tűpontosan megtervezzük a leendő házát. 

Természetesen ez nem építészeti tervcsomagot jelent, viszont az építészeti tervezéskor egy ilyen csomag megléte tűpontos építészeti tervet, von maga után. Természetesen egy kész építészeti tervet bármikor lehet utólagosan módosítani, de sok esetben tapasztaljuk, hogy az a pár apró későbbi módosítás amit az építtetők nem látnak előre csak a kivitelezés pillanatában, azok sokszor több 100.000 Ft-os utólagos kivitelezési többletköltséget von maga után.

Továbbá ezen szolgáltatásunk keretein belül díjmentesen elkészítünk egy összehasonlító kalkulációt, hogy mennyibe kerül és milyen időbe telik az elkészített terv alapján egy LSH készház, téglaépítésű ház és egy ytong építésű ház építkezése, milyen főbb kivitelezési hibák szoktak előfordulni.

Díja: megrendelőink részére díjmentes, LSH készház megrendelés nélkül 49.990 Ft

Amennyiben nincs még aktív LSH Készház megrendelése úgy a tervezői szolgáltatásról díjbekérőt állítunk ki, melynek kiegyenlítése után felveszi önnel a kapcsolatot a kollégánk.

A tervezés 100%-ban online kapcsolattartás mellett fog történni, önnek nem kell sehová befáradnia, így a szolgáltatás országosan igénybe vehető.

  VEZETÉKNÉV *
  KERESZTNÉV *
  EMAIL CÍM *
  TELEFONSZÁM

  RENDELKEZIK LSH KÉSZHÁZ MEGRENDELÉSSEL *
  IGENNEM

  ÉPÍTKEZÉS HELYILEG *
  TERVEZETT ÉPÜLET MÉRET (m2, BRUTTÓ)
  SZÁMLÁZÁSI NÉV *
  SZÁMLÁZÁSI CÍM

  TERVEZNI KÍVÁNT ÉPÜLET TÍPUSA *